Väsby-Färingtofta

I morgon lördag är det återigen tid för de gulsvarta eleganterna att spela match. Denna gång på bortaplan mot Väsby klockan 15:00.

Tyvärr har vi inte tillgång till samma manskap som i senaste matchen. Vi har sedan tidigare en del skador och har nu fått ännu flera. Några av dom är långtidsskador dessutom. Till detta har vi andra spelare borta av olika anledningar. Som tur är har några spelare som spelat tidigare lovat att de ska hjälpa till på lördag och det är jag och övriga i laget väldigt tacksamma för.

Väsby har precis som vi vunnit någon och förlorat någon match. Jag hoppas att vi ska bygga vidare på vinsten från förra veckan och att vi ska våga rulla nerifrån ännu mer och behålla bollen inom laget. Vi är ett betydligt bättre klag när vi gör detta, samtidigt som det blir trevligare för publiken att titta på.

Jag vet att det är några mil till Väsby men jag hoppas trots det att vi får med oss några som kan heja fram oss från sidan. Jag kan lova att vi ska göra allt i vår makt för att få med oss tre poäng hem. 

Vi ses i Väsby gott folk!

// Coach Z

 

Posted by Färingtofta IK 2019-05-10 Categories: 2019 Fotboll Senior
Färingtofta IK

Comments

Comments are closed on this post.