Våra samarbetspartners:

Rönneådalens Sport & Fritid AB

k-law Klaus Lindblad

Enetorpets Byggnadsvård 

Treklövern Bostad AB

LR System AB

ICA Kvantum Klippan

ICA Nära Röstånga

Hemköp

Backhaus Bageri & Café

LT Lantmän

Herners el

Köttmästarna AB

Vinnardag Fastigheter

Hagens Lantgård

Ulf Frank Skogshantering

Mikael Sandström & Linda Sandström

Pär & Petra Rohlin

Allan & Lisbet Zagrobelny

Joakim & Agnetha Jönsson

Created by Pär Rohlin
Modified 3/12/2023 by Pär Rohlin

En förening på landsbygden måste kämpa lite hårdare för att få pengarna att räcka till. Färingtofta äger och driver Snälleröds IP där vi har ett antal lag tränande. Vi ar även vår tennisbana på Snälleröds IP som kräver en hel del. Färingtofta äger och driver även Tornsborg Tivoli en festlokal/samlingslokal.

Utöver detta har vi våra aktiva, och då framför allt våra aktiva barn och ungdomar. Färingtofta IK har ett antal lag som spelar i seriespel.

Sammantaget innebär detta ett stort åtagande för en liten klubb, men som har en mycket stor betydelse för alla i vår lilla by.

Vi letar ständigt efter nya sponsorer som kan hjälpa oss! Stora eller små sponsorer spelar ingen roll, för oss är alla viktiga!

Har du ett företag eller om du är privatperson så hittar du här under länkar till våra sponsorpaket och kontaktuppgifter för att kontakta oss!

Din hjälp behövs och gör skillnad!

Modified 4/2/2016 by Pär Rohlin

Här kan du hitta information om våra paket som riktar sig till företag. Vi är inte på något sätt låsta till dessa avtal, så har du en idé om hur ert företag kan hjälpa oss så kontakta oss!

Vi letar t.ex. efter sponsorer till våra tävlingar och då framför allt priser:

FIK-Trampen -- Ett motionslopp på cykel, i vacker skånsk natur, som årligen lockar över 300 cyklister i alla kategorier.

Snälleröd Open -- Vår populära tennisturnering som pågår i (minst) 2 dagar.

 

Här kan du gå in och läsa om vad du som företag får ta del av om du väljer att gå in som vår samarbetspartner-företag.

 

Även som privat kan du gå in som sponsor! Även som privat kanske du har något uppslag om hur du kan hjälpa klubben, kontakta oss!

Här kan du gå in och läsa om vad du som privatperson får ta del av om du väljer att gå in som vår samarbetspartner-privat.