Created by Pär Rohlin
Modified 8/13/2018 by Linda Sandström

Ingen Loppmarknad i år! 

Corona ställer till det!

 

 

 

 

I söndags hade Färingtofta Idrottsklubbs ett extrainsatt styrelsemöte för att besluta hur vi skulle göra med loppmarknaden i år. Liksom med FIK-Trampen tog vi det tråkiga, men nödvändiga beslutet att ställa in! Då loppmarknaden är välbesökt, samt att med de 100-talet medarbetare som krävs för att genomföra detta, kan vi på ett säkert sätt genomföra loppmarknaden med koppling till pågående Corona pandemi.

Vi väljer att pausa detta år, för att genomföra loppmarknaden nästa år 2021!

Ekonomisk drabbar Coronapandemin klubben ganska ordentligt, men vi har en bra ekonomi sedan innan så akut klara vi oss.

Vi har en söndag kvar då vi håller öppet för inlämning av prylar och då kommer vi hålla öppet! Därefter är våra förråd överfulla och vi måste tacka nej till fler saker innan nästa loppmarknad. Vill man trots detta bidra till nästa år loppmarknad så får man spara hemma och lämna det dagarna innan loppmarknaden, men som sagt kommer vi tyvärr inte ha möjlighet att hämta/ta emot fler prylar för än nästa loppmarknad är över!

 

Sista chansen att lämna in prylar i Tornsborg är den 14/6 mellan 10:00 och 13:00!

 

Håll er friska och ha det bra, så ses vi 2021

 

Posted by Färingtofta IK 2020-05-06 Categories: 2020 Corona Loppmarknad Sommar

FIK-TRAMPEN 2020 Inställd på grund av Corona pandemin! 

Trist men vi tar nya tag den 2 maj 2021!

Tisdagen den 7 April tog styrelsen i Färingtofta idrottsklubb beslut att ställa in FIK-Trampen i år på grund av den rådande situationen med Corona pandemin.

Vi väljer att inte flytta tävlingen till senare i år, dels för att vi inte vet när det återgår till ett normalare läge dels för att tävlingskalendern är väldigt fulltecknad.

Men boka in den 2 Maj 2021, för då kör vi.

 

De som redan betalt in startavgift ber vi kontakta oss för att få startavgift återbetald.

fiktrampen@faringtofta.se

 

Men vi vill passa på att vädja om lite stöd!

Man får gärna betala i valfritt belopp på vårt bankgiro eller via swish för att sponsra oss då Conrona viruset gör

att Färingtofta idrottsklubb kan tappar så mycket som 150 000 -- 300 000 kronor i intäkter i år.

 

Tack på förhand!

 

 

Gravatar
Posted by Färingtofta IK 2020-04-10 Categories: 2020 FIK-Trampen Vår

Dags för årsmöte! 

2020 Drar igång med ett årsmöte!

Då är det den tiden på året då många föreningar och organisationer har sitt årsmöte! Det gäller naturligtvis även Färingtofta Idrottsklubb (FIK) och Färingtofta IK:s stödförening!

Vi vill härmed bjuda in alla intresserade till årsmötet som äger rum tisdagen den 25 Februari 2020. Klockan 19:00 startar vi!

Årsmötena håller vi i våra lokaler på Tornsborgs Tivoli

Vi kommer, som traditionen bjuder servera semlor!

För att vara garanterad semla så skicka ett mejl till fik@faringtofta.se och tala om att du kommer!

 

Dagordning för respektive möte hittar du på vår hemsida!

http://fik.faringtofta.nu/medlemsinfo.aspx

Där finns även förslag på uppdaterade stadgar!

De finns även uppsatta på Tornsborgs Tivoli.

VÄLKOMMNEN!

 

 

 

 

 

Posted by Färingtofta IK 2020-02-10 Categories: 2020 Medlem Vår Årsmöte

Inget seniorlag i seriespel 2020 

Trist men vi tar nya tag!

Ikväll togs det tråkiga beslutet att Färingtofta IK drar sig ur seriespel för herrseniorer 2020.
Beslutet togs gemensamt av styrelsen och seniorlaget. Anledningen är brist på spelare. Redan under säsongen 2019 hade vi problem med uppslutningen på träning och matcher och vi har inte lyckats få tillräckligt med nya spelare för att spela seriespel. Detta faktum gör det helt enkelt omöjligt för föreningen att driva ett seniorlag vidare just nu. Vi är många som sett fram emot årets serie med många derbyn, men nu blir det tyvärr inget lag från Färingtofta IK detta år.

Träning kommer fortsätta för de som önskar och vi hoppas på god uppslutning, fin anda och möjlighet till framtida återinträde i serie. Trots detta tråkiga men nödvändiga beslut tror vi på framtiden och Snälleröds idrottsplats som mötesplats för gamla och unga. Vi hoppas också på ett starkare engagemang i föreningen framöver, där vi tillsammans hjälps åt att hålla liv i föreningen och byn.

 

Posted by Färingtofta IK 2020-01-08 Categories: 2020 Fotboll Senior Vår

Summering och tack för mig 

Säsongen är slut och det är dax för en summering. 

Efter vårsäsongen låg vi som bekant uppe på en kvalplats men under hösten så orkade vi inte hålla den placeringen Vi tappade och när säsongen var slut hade vi tagit 18 poäng vilket givetvis inte räckte så långt. Men jag är övertygad om att ifall vi inte hade haft så många skador och avstängningar samt annan frånvaro vid träningar och matcher så hade vi varit topp fyra. Tyvärr är inte fotbollen prio ett för alla och det är väl därför man spelar i div 7 även om man har högre kapacitet så det får jag väl lära mig att leva med men det känns tråkigt när vi kunde varit där uppe...

Spelartruppen i Färingtofta är helt enkelt för liten och det är ett evigt jagande att få ihop folk till matcherna och många träningar är vi så lite folk att det går inte att träna på det som vi egentligen skulle behöva. 

Jag har nu tagit beslutet att inte fortsätta vara tränare i FIK. Jag gillar klubben och alla spelarna väldigt mycket men jag orkar inte hålla på att jaga folk hela tiden och jag vill att det ska vara folk på träningarna så att man kan köra träningar som gör oss bättre. Tyvärr har det inte varit så i år och framför allt inte i höst. Det finns många som är seriösa och knappt missat någon träning och jag hoppas för deras skull och för klubben att det kommer fler spelare till nästa år. 

Färingtofta kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och jag håller alla tummar för att FIK ska få ett bra 2020.

Till sist vill jag tacka styrelsen, spelarna, Bengan och Isak samt alla supportrar som troget kommer och hejar på oss.

Ett extra tack till dig, Nils Sångfågeln Svensson för din sång, programblad, speaker och för dina fina inlägg efter matcherna på Facebook. Tack även för ditt stöd på våra träningar, jag tror att du har högre närvaro än vad många av spelarna har:)

Stort lycka till i framtiden FIK!!

//Coach Z

Posted by Färingtofta IK 2019-10-23 Categories: 2019 Fotboll Senior
Page 3 of 26 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Färingtofta IK