Posts From June, 2017

Imorgon blir det Loppmarknad igen … som vanligt! 

34:e året men säker inte sista!

En intensiv vecka börjar gå mot sitt slut. Varje år i 34 år nu har Färingtofta IK anordnat en välbesökt loppmarknad, så även i år!

I onsdags jobbades det, i ganska hårda vindar, med att bygga upp loppmarkandsplatsen. Tält skulle resas och bors skulle bäras fram. I dag är det en utmanade uppgift då allt fler har liven fulle med annat, men en tapper skara lyckades bra trots utmaningarna. 6 Stora tält och ett antal mindre kom på plats och stormsäkrades.

 

Igår, torsdag, plockades allt fram för utom möbler. Även igår var vi något mindre med folk än vanligt, men uppgiften löses på ett bra sätt av de som var där.

Idag återstår att finsortera och plocka fram alla möbler. Hoppas vädrets makter kan vara lite snälla, för trots tält, så är det roligare om det inte regnar! Auktionsgodset skall organiseras så vi hoppas vi kan lägga ut lite bilder redan i eftermiddag. Sen kommer alla objekt ut på hemsida med bild och beskrivning under kvällen eller tidig morgon.

Redan nu är det ett gäng här som håller på att fixa, så det är bara att komma! Till övriga som kan tänka sig hjälpa till så kör vi igång officiellt 18:00 och avslutar med lite korv och fika!

Till övriga så hoppas jag att ni dyker upp imorgon lördag 09:30 här i Tornsborg! Vi ses!

 

Posted by Färingtofta IK 2017-06-30 Categories: Loppis Loppmarknad Sommar

Färingtofta IK:s Loppmarknad 2017 

Kom och fynda bland gammalt och nyare!

 

Då har sommaren gjort sitt intåg, med skön sommarvärme och mycket aktiviteter. I ett år har vi samlat på oss prylar men nu är det snart dags att tömma vår loppislokal!

Så vi hälsar all välkomna att fynda den 1 Juli! Gammalt och lite nyare, allt vi har samlat in, vill vi hitta köpare till! Vi lyfter snöret klocka 09:30 och auktionen börjat klockan 11:30.

Mat och dryck finns till försäljning! Du kan gissa grisens vikt, eller varför inte ta lite lotter!

För barnen har vi fiskdamm! Som vanligt har vi även pilkastning där vi skall hitta en ny eller gammal mästare!

I år kommer man även kunna köpa mer då vi har ett påsdagis ... som en garderob fast för påsar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted by Färingtofta IK 2017-06-10 Categories: Loppis Loppmarknad
Färingtofta IK