Vallåkra - Färingtofta

                                                         Vallåkra – Färingtofta

På annandag påsk spelade vi vår andra seriematch för året och det var ingen munter historia.

Årets sämsta insats mot årets bästa motstånd var en riktigt dålig kombination.

Vallåkra tog tag i taktpinnen från start och skapade en del chanser där Morgan gör några fina parader men till slut får även han kapitulera och de gör 1-0. Vallåkra fortsätter att ånga på och gör både 2 och 3-0 innan paus. Med några minuter kvar av halvleken var vi när en reducering som kunde gett oss lite mer energi inför andra men Teds avslut tog i insidan av stolpen.

Vi pratar i paus om att gå ut och försöka vinna andra halvlek först och främst. Vi ändrar också spelsystem men inget hjälper. Vi är inte där idag och Vallåkra är för bra helt enkelt.

De gör 4-0 och då är det kört. Strax efter drar vi på oss ett rött kort och det gör ju inte saken bättre. Vallåkra gör ytterligare2 mål till och vinner matchen med 6-0.

Vår prestation är väldigt dålig, det säger väl det mesta när vår målvakt Morgan är vår bästa spelare trots 6 insläppta mål.

Det bästa vi kan göra nu är att glömma denna match så fort som möjligt och börja fokusera på derbyt mot Röstånga borta på fredag kväll. Då ska det vara ett heltaggat och revanchsuget  FIK som äntrar Odenvallen. Givetvis blir det en svår motståndare framför allt på deras stora plan men jag hoppas att alla är lika sugna som jag är att visa de stackars supportrarna som var i Vallåkra igår att vi kan så mycket bättre än vad vi visade igår.

Men innan dess är det såklart träning på onsdag och sen börjar vi ladda ordentligt.

// En nedslagen men inte uträknad Coach Z

Posted by Färingtofta IK 2019-04-23 Categories: 2019 Fotboll Senior
Färingtofta IK

Comments

Comments are closed on this post.