Höstpremiär

Färingtofta - Vallåkra Fredag 19:00

På fredag är det äntligen dax för höstsäsongen att dra igång igen.

Då gästar seriens bästa lag Vallåkra Snälleröds IP och det kommer såklart bli en tuff uppgift för oss. När vi mötte Vallåkra borta blev vi utspelade och förlorade klart.

Till fredagens match har vi (höll på att säga som vanligt) haft stora problem med laget. Inte mindre än 7 spelare kan inte vara med av olika orsaker men trots detta är vi i skrivande stund 16 man. Okej.. alla är kanske inte full-tränade men jag är så tacksam att de ställer upp i matchen ändå.

Om vi spelar smart så kanske att vi kan kriga oss till poäng i matchen men det kommer såklart att bli tufft. Men så länge viljan finns där är allt möjligt. Vi avslutade ju vårsäsongen på bästa sätt med 3 raka vinster så nu gäller det att spinna vidare på detta.

Så har ni möjlighet är ni mer än välkomna på fredag för att stötta oss. Alltid inspirerande med folk som kommer och tittar och hejar på oss.

En perfekt fredagskväll med fotboll, kanske en korv, kaffe eller något annat gott från kiosken måste ju locka mer än att sitta hemma framför tv.n. Så välkomna till IP och heja fram de gula eleganterna!! Matchstart 19:00!!

//Coach Z

Posted by Färingtofta IK 2019-08-08 Categories: 2019 Fotboll Höst Match Senior
Färingtofta IK

Comments

Comments are closed on this post.