Posts in Category: P11

P11 – Sista matchen för vårsäsongen! 

FIK - Ljungbyheds IF 0-19 (0-10)

Idag spelade vårt fantastiska P11 sin sist a match för säsongen! Att det var ett derby gjorde inte saken sämre! Våra spelare kämpade tappert, som vanligt! Resultatet 0-19 får ses som riktigt bra. Lärkurvan för våra spelare pekar brant uppför och det skall bli skoj att följa dem efter sommaren.

 

Posted by Färingtofta IK 2015-06-14 Categories: Fotboll P11

Säsongsstart på Snälleröds IP 

Vi vann inte men vilka bra lag!

Så är fotbollspremiären avklarad. Det blev en riktig fotbollslördag på Snälleröds IP. Först ut var FIK s P 11, som mötte Mörarps IF, som dock drog det längsta strået. Men tilläggas bör, att det var första gången som FIK-LAGET spelade en seriematch , och det är glädjande att Färingtofta efter ett par års uppehåll åter har ett ungdomslag i seriesammanhang.
På eftermiddagen var det a-lagets tur. Motståndare var Södra Rörums BIK. Färingtofta ledde länge med 1-0 efter Anton Sandbergs eleganta fullträff. Men när bara några minuter återstod utjämnade gästerna efter en tilltrasslad situation framför Färingtoftamålet, alltså en poäng till vardera laget. FIK får väl godkänt för sin insats. Spelarna visade den rätta viljan, och det bådar gott inför fortsättningen.
Efter matchen avtackades Anders Svensson, som förra året hade delad tränaruppgift. Nuvarande tränaren Henrik Henke Svensson fick ett stipendium ur Lars Oredssons minnesfond.

 

Nils Svensson via Pär

Dagens matchbollar var skänkta av:

P11 matchen: Mikael Sandström & Linda Jönsson

A-Lag: SMEKANO AB

 

Lite bilder från dagen:

 

   
   
   
   Glatt gäng samlat efter matchen trots förlust

 

 

 Där satt det! Årets första mål kom i premiärmatchen!  
   Första målet i årets första match  
 
Förra årets tränare, Anders Svensson, tackades för
en bra insats.
Nuvarande tränaren Henrik Henke Svensson fick ett
stipendium ur Lars Oredssons minnesfond.
Posted by Färingtofta IK 2015-04-18 Categories: Fotboll P11 Senior
Färingtofta IK